Brennabu 2024
 
DAG 1 - MANDAG 27.MAI
Dag 1 - Mandag 27.mai

I dag var det tidlig opp for å rekke bussen. Noen var litt bekymret før avreise, men alle kom til slutt på plass og vi fikk dratt fra skolen 08:10.  Bussturen gikk fint. Et par stykker trengte pose underveis, men forøvrig var det bare godt humør. Det ble en kort pause ved Fagernes, men elevene var nå såpass ivrige på å komme frem at bussjåføren bare måtte kjøre.

Vi ankom Brennabu ganske nøyaktig 12 og ble møtt av Line som er sjef på leirskolen. Så ble det utlasting av kofferter og bager før elevene ble vist til sine ulike hytter.
Noen hadde litt problemer med å få på dynetrekk og laken, men med litt hjelp fra romkamerater fikk alle også dette til. Vi fikk litt egentid før det så var informasjonsmøte sammen med elevene fra de andre skolene. Det er to andre skoler her samtidig, Danvik og Kråkstad skole. Forhåpentligvis vil mange treffe noen nye venner i løpet av uken!

Klokken 17 var det så klart for middag. Elevene var fornøyde når de fikk servert kylling med ris, samt sjokoladepudding med saus til dessert.  Etter middag var det meningen at man kunne være med på like aktiviteter eller ha fri lek som f.eks. fotball. Noen tøffinger var ute, men med ganske grått og vått vær valgte mange og være inne på hytta og spille kort eller annet.
Ved 9-tiden var det en kort samling for elevene fra Haugenstua. Her ble det informert om uka videre og annen praktisk informasjon. Her er programmet for hele uken

Etter møtet har nå alle elevene gått tilbake til den hytta de bor i. De fleste er nok ganske slitne etter mange inntrykk 1.dag og snart sier vi god natt og finner roen.

Her er et utvalg bilder fra dagen i dag. Klikk på bildet for å se det i stor størrelse. Nye bilder kommer i morgen!


             
             
         
Kontakt Frode (6A): 901 00 828) Kontakt Fikret (6B):  988 32 047 Kontakt Brit (6C): 971 67 291