Brennabu 2024
 
DAG 2 - TIRSDAG 28.MAI
Dag 2 - tirsdag 28.mai

Klokka var rundt 06:30 da de første elevene våknet på Brennabu i dag. I dag var det til og med sol på morgenen. Frokost ble servert 07:30 og selv om ikke alle virket like pigge og våkne fikk de fleste i seg en liten matbit. Matpakker til lunsj måtte også lages, en lang dag med aktiviteter stod nemlig for tur.

I dag var alle elevene delt i totalt 6 grupper. To grupper har prøvd balanseline og kanopadling, to grupper har hatt det gøy med pil og bue og Zip-line, mens to grupper har vært på fjelltur hele dagen. Elevene som var på langtur fikk nok den tøffeste dagen, det er nemlig ikke hver dag man går på en 6-timers fjelltur i sola. Det var uansett ingen som trakk seg så vi kan være stolte av de som var på fjellet i dag. I morgen skal to nye grupper prøve seg, mens de siste to gruppene tar turen opp på torsdag.

En super dag med masse artige aktiviteter har det uansett vært. Til middag i dag ble det så servert fisk. Her kunne man velge mellom panert Rødspette eller panert Torsk. Det falt i smak hos mange, men det var nok flere som satte mer pris på Brownies til dessert. Etter middagen var også kiosken åpen for første gang. Litt brus og potetgull var fint for mange slitne kropper. Vi avsluttet kvelden med felles samling med de andre skolene, samt et lite kveldsmøte for oss på Haugenstua. Alle har nå gått tilbake på rommene sine for å finne roen. Noen tar seg en dusj, noen spiller litt og noen bare slapper av. Snart er det god natt for dag 2.

Her er noen bilder fra dagen i dag (Klikk på de for å gjøre de store). Vi følger opp med ny rapport og flere bilder i morgen.


             
             
             
         
             
Kontakt Frode (6A): 901 00 828) Kontakt Fikret (6B):  988 32 047 Kontakt Brit (6C): 971 67 291