Brennabu 2024
 
DAG 3 - ONSDAG 29.MAI
Dag 3 - onsdag 29.mai

"God morgen, har du sovet godt?" spurte jeg en av gutta på hytta. "Ja, men jeg gruer meg til fjellturen" var det enkle, men ærlige svaret. Humøret er uansett på topp og det tar ikke mange minuttene før det er full fart i hyttene. Latteren sitter løst og det er en hyggelig og morsom tone mellom elevene. I dag våknet vi til at værmeldingen hadde snudd fra grått og regn til sol og sky. Det betydde mye for nok en dag med masse aktiviteter. Elevene var som i går inndelt i grupper. Totalt er det seks slike hvor elevene fra alle de tre skolene er blandet. Dette har gått veldig fint og mange har fått seg nye venner. I dag var det nye aktiviteter for alle. De som hadde kanotur og balansegang på tirsdag hadde f.eks. pil og bue skyting og Zip-line i dag, mens de siste da var på tur. Torsdag blir det så et siste bytte slik at alle elevene får prøvd alt.

Har det ikke vært noe krangling og dårlig oppførsel da? Joda, det skjer mye med en så stor gjeng på tur. Litt drama hører med. Hovedinntrykket vi lærerne sitter igjen med er uansett at denne turen har godt veldig fint så langt. Vi håper og tror at alle er med på å bidra til at det skal fortsette slik ut uka.

Til middag i dag fikk vi kjøttkaker i brun saus. Til dessert var det god gele med vaniljesaus. Etterpå var det igjen kiosk. Det ble litt ekstra hamstring av godsaker i dag siden det ikke er kiosk i morgen.  Kråkstad skole stod for underholdningen på dagens samling, mens det i morgen er vi som har ansvaret for disco. Vi gleder oss!

Vi avsluttet som vanlig dagen med et lite oppsummeringsmøte før vi nå har gått tilbake til hyttene for å finne kvelds- og nattroen. 
Vi kommer tilbake med nytt reisebrev fra Brennabu torsdag.

Her er en haug med bilder fra både  tirsdag og onsdag. (Klikk på de for å gjøre de store). Mer kommer i morgen!


             
             
             
             
             
       
Kontakt Frode (6A): 901 00 828) Kontakt Fikret (6B):  988 32 047 Kontakt Brit (6C): 971 67 291