Brennabu 2024
 
DAG 4 - TORSDAG 30.MAI
Dag 4 - Torsdag 30.mai

Så var vi klare for en siste innsats på fjellet. Alle er nå godt inne i rutiner og forventninger og det meste går av seg selv. Det er nesten synd å avslutte når alle har så god oversikt. Super frokost ble som vanlig servert 07:30 og alle har nå skjønt at det er lurt med ekstra stor matpakke til lunsj. Elevene hadde i dag de siste aktivitetene de ikke har gjort tidligere i uka, men dessverre ble det for de fleste en ganske våt opplevelse. Værgudene var nemlig ikke med oss denne siste hele dagen. Det gjorde uansett ingenting. Ingen klaging og sutring på litt våte klær!

Til middag i dag ble det servert Taco. Selvfølgelig veldig populært hos alle. Godt humør og mye søl! Dagens dessert var vaniljeis med jodbær og sjokolade -nam! I dag var det ingen kiosk, men heller mer tid til lek og samlinger i fellesområder som fotballbanen, peistua og ute. Noen har derimot begynt å lengte mye hjem og brukte heller tiden på å starte pakkingen.
Vi asvluttet med disco ledet av DJ Naima i fellestua til stor glede for dansevillige og glade barn. Så var det et siste obligatorisk kveldsmøte og tilbake på rommene for kvelden. Nå handler det bare om å finne roen og få sovet litt.

Det er meningen at vi skal dra herfra kl.12:30 i morgen, men om bussen er på plass og vi selv er klare er alltid uklart. Vi oppdaterer med starttiden her på hjemmesiden i morgen, men ankomst ca.16:00 virker sannsynlig. Uka er uansett ikke helt slutt. I morgen før avreise blir det tid til både frokost en times aktivitet, samt en felles avslutning for alle.

Her er dagens og de siste bildene fra ukas leirskole. (Det er lurt å lagre bilder som man vil spare på. De vil nemlig bli slettet fra nettet i nær framtid!)
I morgen kommer det ingen bilder, men vi kommer til å oppdatere dere på avreisetider og forvented ankomsttid på Haugenstua. Følg med på forsiden!

             
             
             
             
             
             
             
Kontakt Frode (6A): 901 00 828) Kontakt Fikret (6B):  988 32 047 Kontakt Brit (6C): 971 67 291